Ansikts Behandlinger

Konsultasjon hos hudlegen - 475kr
Kjemiske peeling Antiage/dyprens/oppstraming 695kr/995kr (30/60min) Effektive peelinger som gir fantastisk hudforbedring. Kjemisk peeling skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud. Skaden skjer når stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden. Når syrene får virke i huden stimuleres hudens egen kollagenproduksjon og hudoverflaten blir ny, fast og stram.Det kan oppleves en mild grad av “kribling” når peelingen er på. Etter tre til ti minutter fjernes syrene, og huden nøytraliseres. Deretter påføres antioksidanter, fuktighetskrem og SPF beskyttelse. Huden blir litt rød på behandlingsdagen. Den kan føles stram og vil flasse i tre til syv dager etter en medium eller sterk peeling.
Carbon Peel Uten laser behandling 1600kr (45min)
Den første anti-aging peeling med aktivisert Carbon! Carbon er både rensende og detoksifiserende. Reduksjon av fine linjer og rynker. Stimulering til nydannelse av kollagen. Oppstramming av utvidete porer .Forbedring av hud-strukturen. Redusering av akne, arr og post akne misfarginger. Rensing av porer slik at man reduserer fettansamling i porene (blackheads).Løft/oppstramming av huden. Fjerning av døde hudceller fra det overflatiske epidermale laget.
Diamantslip Microbrasjon behandling inkl glycolic peel 1150kr (60min)
Krystalslipping eller Microdermabrasia er en mekanisk “slipping” av huden som gir skånsom rens kun av ytterste lag på huden. Behandlingen er utført med en spesiell diamant som slipper bort døde hudceller, misfarging eller arr, uten å bryte opp huden. All urenheter som slites bort samles bort i et spesielt filter koblet via vakuum inn i maskinen. Passer alle hudtype!
Microneedling inkl vitamin cocktail og collagen mask 1600kr (60min)
Microneedling er behandling som danner tusenvis av små hull i det ytterste hudlaget for å stimulere huden til å øke produksjonen av bindevevsproteinet kollagen. Øket kollagenproduksjon revitaliserer huden, reduserer rynker og porer og kan gjøre arr og strekkmerker mindre fremtredende.
MesoGold ampullene 1200kr (30min)
Gi huden din en skikkelig boost med MesoGold! dette er et nytt genialt behandling for deg som ønsker å optimatimalisere tilstanden til huden din.
MesoGold er et gullbelagt mikrokanalleveringssystem med hardkjernenål som leverer tilpassede produkter inn i huden, stempel med 20 gullbelagte nåler penetrerers huden og påfører en  skreddsyd vitamin cocktail som virker i dybden av huden.
Akne/Dyp rens ansikts behandling 695kr (30min)
Akne/Dyp rens behandling inkl LED Therapy reparerende lys maske 995kr (60min) Dyp rens Behandlinger Passer veldig bra til tenåringer som sliter med uren hud.

Priori Pro pensling "LUNCHTIME EXPRESS" 695kr (30min) Denne magiske 30min behandling gi ummidelbart glød til huden. raske og synlige resultater, fuktighet, antiage, hudfornyende og bedrer uren hud.

Priori QSODHydrating peel deluxe 995kr (60min)