Hudguide

PRIORI er adaptiv hudpleie

Priori’s adaptive hudpleie er utformet for å «forstå» hudens komplekse kommunikasjonssystem – det som gjør at du er du. Alle Priori’s produkter er utviklet for å kunne løse og kode hudens spesifikke behov for fuktighet, beskyttelse og gjenoppbygging. Ettersom Priori anvender avanserte nyheter i bioteknologi, kan deres produkter levere resultater som spesifikke hudtyper trenger – det er adaptiv hudpleie.

Adaptive SUPERCEUTICAL Formulas

Produktserien er basert på det avanserte bioteknologiske komplekset Q+SOD. Denne adaptive, superceutical formelen gir din hud synlige resultater i sanntid. Det eksepsjonelle med disse komplekse produktene er at huden tar til seg de delene i formelen som den trenger, når den trenger det. Resultatet blir en hud med glød som er gjennomfuktet med en forbedret hudstruktur.

Uren Hud.

FOR DEG SOM ØNSKER EN RENERE, KLARERE HUD, JEVNERE TEKSTUR OG MINDRE URENHETER.

Dette Hudpleieprogrammet, reduserer urenheter, tilstoppede porer og bedre arr. Eksfolierende og betennelsedempende AHA og BHA syrer fjerner tilstoppinger og motvirker kviser. Huden oppleves klarere og renere etter noen der uten å bli tørr. Urenheter reduseres og avtar over tid med jevnlig bruk.

PRODUKTER

Gentle cleanser (LCA)
DNA Recovery serum (Q-SOD)
Gel Perfector (hvis blank)
Skin Renewel Cream (hvis tørr)
Barrier Restore Complex
Tetra SPF 45

BRUK DAG

1.Rens ansikt og hals med 2 pump av Gentle Cleanser
2.Påfør 2 pump DNA Recovery serum på ansikt og hals
3.Påfør 2 pump Gel Perfector (hvis huden er blank)
4. Påfør 2 pump Skin Renewel Cream (hvis huden er tørr)
5. Påfør 2 pump Tetra SPF 45 på ansikt og hals

BRUK KVELD

1. Rens ansiktet 2 ganger med Gentle Cleanser. Gentle cleanser kan brukes som en rensende og hudfornymende maske 2 ganger i uken på nyrenset hud. La den virker i 1-3 minutter før du skyller den av.
2. Påfør 2 pump DNA Recovery serum på ansikt og hals
3. Påfør 2 pump Barrier Restore Complex på ansikt og hals som en reperende nattkrem.
TIPS
For en enda mer kraftfull program med raskere resultater. Legg til PRIORIS SMART PEEL PADS for ekstra eksfoliering og en jevnere tekstur. 1-3 kvelder i uken

ANTIAGE

FOR DEG SOM ØNSKER EN FASTERE GLATTERE HUD OG JEVNERE HUDTONE!
Dette hudpleieprogrammet virker aktiv på alle typer aldringstegn, ujevn tekstur, porer og hudtone. Dype solskader redusere og huden vil oppleves friskere og klarere etter noen dager. Tekstur og linjer forbedres etter 4-6 uker, med ytterligere forbedring over tid. Gamle hudceller fjernes og byttes ut med nye som gir frisk glød.

PRODUKTER

Active Cleanser (Q-SOD)
DNA Recovery Serum (Q-SOD)
Brightening Serum (QSOD)
Eye Creme (QSOD)
Tetra SPF 45

BRUK DAG

 1. Rens ansikt og hals med 2 pump av Active Cleanser
2. Påfør 2 pump DNA Recovery Serum på ansikt og hals
3. Påfør 2 Pump Brightening Serum på ansikt hals
4. Påfør 2 Pump Tetra SPF45 på ansikt og hals som en dagkrem

BRUK KVELD

1. Rens ansiktet 2 ganger med Active Cleanser. Active Cleanser kan brukes som en rensende og hudfornymende maske 2 ganger i uken. La den virker i 1-3 minutter før du skyller den av.
2. Påfør 2 Pump DNA Recovery Serum på ansikt og hals
3. Påfør Brightening serum på ansikt og hals.
TIPS. For et enda mer kraftfullt program med raskere resultater. Legg til Priori Smart Peel Pads for ekstra eksfoliering og en jevnere tekstur. 1-3 ganger i uken

FOR DEG SOM FØLER AT HUDEN ER TØRR OG STRAM OG ØNSKER ET PROGRAM SOM GIR FUKTIGHET OG NÆRING.

Dette hudpleie programmet virker målrettet mot tørr hud og gjennomfukter huden fra innerste til ytterst. Produktene vil i tillegg gi en mykere og glattere hud med mer volum og spenst. Tørrhetslinjer og volum vil forbedres over tid med jevnlig bruk.

BRUK DAG

1. Rens ansikt og hals med Gentle Cleanser
2. Påfør 2 pump Skin Renewal Cream på ansikt og hals
3.Påfør 1-2 pump DNA Intensive Recovery Cream på ansikt og hals
4. Påfør 2 pump Tetra SPF45 på ansikt og hals.
 

BRUK KVELD

1. Rens ansikt 2 ganger med Gentle Cleanser
2. Påfør Skin Renewal Cream på ansikt og hals
3. Påfør 2 pump DNA Intense Recovery Creme på ansikt og hals
TIPS 
For et enda mer fuktighetsgivende program legg til PRIORIS HYDROFIL MASQUE 1-2 ganger i uken. La den virker i 10 minutter før du skyller den av med vann eller sov med den over natten. Kan påføres på tørre lepper og rundt øyene som en øyemaske. 

Vi hjelper deg gjerne med din hud! Ta kontakt!

Trenger du veiledning til hud-program og har ikke mulighet til å komme innom? Vi setter gjerne opp gratis online konsultasjon til deg. Send oss en e-post.

 

Tips: Rengjør sminkekostene dine!

Du vet sikkert allerede at man ikke skal ta på ansiktet mer enn nødvendig. Men har du tenkt på at redskapene du bruker når du påfører makeup – børster og koster – har mye kontakt med ansiktet? Derfor er det ekstra viktig at disse er rene. Børstene samler bakterier med tiden, spesielt om du har en inflammert hud eller akne. Dessuten er det også vanskelig å få et jevnt og fint makeupresultat med skitne børster. Et pluss ved å rengjøre kostene ofte er at de holder seg enda lenger.