NYHET! Behandling av sprengte blodkar med TVR eller Sklerosering

Fjerning av sprengte blodkar, hudtagge , spindelvevsårer, morgan spots (kirsebærflekker) i ansiktet.

Behandlingen bruker en sikker og pålitelig teknikk, kjente som termokoagulering. Termokoagulering nytter høyfrekvens energistrøm. Denne prossessen vil forbedre hudens utseende ved å eliminere eller redusere uønskede hudproblemer.

I motsetning til noen andre behandlingsmetoder, utgjør ikke termisk koagulasjon risiko for blemmer, brannsår eller arrdannelse, og behandlingen kan utføres på alle hudtyper.

Følgende overfladiske hudproblemer kan behandles effektivt ved termokoagulering.

Sprukne blodkar

Spindelvevsårer

Stilkvorter

Campbell de Morgan spots (kirsebærflekker)

Millia

Tette piercinghull

Sklerosering utført av lege

Sprengte blodkar på bena.

Ønsker du penere ben og har synlige blodkar kan sklerosering hjelpe deg. Sklerosering er en effektiv metode vi bruker til å fjerne sjenerende blodårer på ben.
 
Behandlingen skjer ved at Aethoxysklerol 0,5 % eller 1 % sprøytes inn i aktuelle blodårer. Væsken virker vevsirriterende og utløser en lokal irritasjon i åreveggen, slik at blodåren klemmer seg sammen og hindrer blodgjennomstømming. Blodårene blir ikke borte, men blodtomme og dermed lite eller ikke synlige. Årene vil være mer synlige den første tiden etter behandlingen, for deretter å gradvis forsvinne de neste 4 til 8 ukene.
Behandlingen krever ingen forbehandling og er nærmest smertefri. Ved små blodkar kan det være nok med 1-2 behandlinger, mens grovere blodkar krever opptil 5 behandlinger. Behandlingene anbefales å gjennomføres med 4-6 ukers mellomrom. Har man mange områder som skal behandles anbefales det å gjøre behandlingen i flere omganger.
 
Etter behandlingen er det nødvendig å bruke støttestrømper slik at blodårene ikke åpner seg. Støttestrømpene brukes dag og natt i 4 dager, deretter på dagtid i 2 uker. 
 
Det første døgnet etter behandlingen unngås trening helt, og de første 2 ukene anbefales det å avvente hard trening som løping og styrketrening av ben. For hard trening kan føre til at blodkarene utvider seg på begrunn av muskelpress i ben. Ellers er det ønskelig at solfaktor 30 eller høyere brukes 1 måned etter behandling.
 
Endeling resultat av skleroseringen ses først etter 6 måneder.