FOTPLEIE

FOTBEHANDLINGER

BOOK TIME HER

Hos oss får du utført forskjellige klassiske fotpleie behandlinger, fjerning av hard hud med elektrisk fotfil, klipping og filing av negler, stell av neglebånd,  mykgjørende kremer, parafinvoks bad, lett massasje, shellac på tærne.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEDIKYR INKL SHELLAC Pris 500kr

Behandlingstid 40min

For deg som kun ønsker gelelakk på tærne. Vi steller dine negler og neglebånd før vi legger på ønsket farge. Avsluttes med neglebåndsolje.

FOTPLEIE INKL SHELLAC 950kr

Behandlingstid 60min

Vi steller dine føtter før vi avslutter med ønsket lakk. I denne behandlingen inkluderer, peeling av føtter, stell av negler og neglebånd, og fjerning av hard hud med elektrisk drill. Vi avslutter behandlingen med fotkrem, massasje og neglebåndsolje

FOTPLEIE PARAFINBAD 950kr

Behandlingstid 60min

Parafinvoksbehandling gir en deilig fuktighetsbehandling som kan kombineres med manikyr og pedikyr. Behandlingen gir rikelig med fuktighet til både normal og tørr hud og etterlater den myk og glatt. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivende krem, dyppes føtter ned i den smeltede voksen flere ganger. Oljen og vitaminene i voksen trenger dypt inn og gir næring. Etter 10 til 15 minutter drar man av vokslaget og foretar en massasje. Behandling inkluderer, peeling av føttene, stell av negler og neglebånd, fjerning av hard hud med elektrisk drill, parafinfotbad og avsluttes med lett massasje av fotkrem og neglebåndsolje. Kan inkl Shellac på tærne om ønskelig.