SkinBetter Science®

SKINBETTER PRODUKTER KAN NÅ KJØPES ONLINE MED GRATIS FRAKT! ØNSKER DU TILGANG? KLIKK HER OG SEND OSS EN E-POST!
Skinbetter science® ble lansert med fokus på raske resultater og setter en helt ny standard innen profesjonell medisinsk hudpleie, med fokus på kliniske resultater og pasientenes opplevelse samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer. Serien retter seg mot det medisinske markedet og vil bli distribuert kun hos klinikker som er tilknyttet hudlege og/eller sykepleiere. Forskerne bak serien var med på utviklingen av Restylane. Skinbetter science-teamet har lang fortids innen dermatologien og vet hva som skal til for å trosse tidens effekt på huden. 

  

Se alle våre Skinbetter science® produkter her

 
Skinbetter science® Refresh Serien
Refresh-serien er en ny serie i Skinbetter science som er utviklet til bruk i kombinasjon med de andre vitenskapelig avanserte produktene for å optimalisere resultatene. 
Serien inneholder:

OXYGEN INFUSION WASH Kjøp

  En multi funksjonell ansiktsrens som renser og frisker opp huden umiddelbart. Virker målrettet på problemområder. Passer alle hudtype, spesielt normal til fet hud.
 

DETOXIFYING SCRUB MASK Kjøp nå

En dobbelfunksjonell peelingmaske som fremhever en mykere og jevnere hudtone. Virker målrettet på problemområder. Påføres ansikt opp til 3x i uken på nyrenset, fuktig hud. Virketid 10min

HYDRATION BOOSTING CREAM Kjøp nå

 En lett fuktighetskrem som støtter en sunn hudbarriere. Passer alle hudtyper spesielt sensitiv, tørr og uren hud. Påføres ansikt og hals etter behov.

Skinbetter science® "Rejuvinate Serien". 

En luksuriøs antiage-serie formulert for å gi umiddelbare og langvarige hudpleiefordeler gjennom en unik kombinasjon. 

 

      ALPHARET PEEL PADS Kjøp nå 

 Hjemmepeeling med 3 syrer for fantastisk resultat! Denne patenterte trippelsyreformuleringen av melkesyre, glykolsyre og salisylsyre er beriket med vår patenterte AlphaRet-teknologi for en jevnere, mykere og smidigere hud.
Melkesyre = Eksfolierer huden og tilfører fuktighet
Glykolsyre = Eksfolierer huden
Salisylsyre = renser og reduserer porer
Resultat:
Eksfolierer huden med liten til ingen irritasjon.
Reduserer linjer, rynker og porer.
Forbedrer hudteksturen og gir en jevnere hud.
Fjerner døde hudceller og motvirker tilstoppede porer.

INTENSIVE ALPHARET OVERNIGHT CREAM Kjøp nå

Nattkrem som reduserer synlig linjer, rynker og ujevn hud mens du sover.
Denne nattkremen reduserer synlig linjer, rynker og ujevn hud mens du sover. Den effektive formuleringen inneholder en unik AlphaRet®teknologi, som er et konjugat bestående av de to veldokumenterte ingrediensene alfahydroksysyre (AHA) og et retinoid. Den revolusjonerende teknologien gir synlig hudfornyelse med de velkjente effektene til retionoider, men med lite eller ingen irritasjon.
Glykolsyre bidrar til å jevne ut hudoverflaten, og samtidig øke effekten til AlphaRet®. Den svært fuktighetsgivende formuleringen inneholder også en kraftpakke med peptider som ytterligere bidrar til å redusere linjer og rynker, i tillegg til antioksidanter som beskytter mot frie radikaler. En trio av beroligende ingredienser hjelper til å holde huden i balanse. Ved jevnlig bruk kan man forvente en synlig forbedring av huden etter omkring fire uker (resultater kan variere).
 

EVEN TONE CORRECTING SERUM Kjøp nå

Et perfekt serum for jevnere hudtone! serum som bryter opp hyperpigmentering og lysner hudtonen. Resultatet er en dramatisk reduksjon av brune flekker, solskader, hyperpigmentering og misfarging.

INTENSIVE TREATMENT LINES  

Topikal filler, utglattende serum med peptider og et patentert Interfuse leveringssystem for flere typer hyaluronsyre. Påfør et tynt lag lokalt på linjer og rynker både morgen og kveld. Kjøp nå 

INTERFUSE TREATMENT EYE Kjøp nåUtglattende og oppstrammende øyekrem. Gir umiddelbar glattende effekt på linjer og rynker samtidig som den virker lysnende og drenerende. Påfør en liten mengde rundt øyepartiet. 

ALPHARET EYE MAX kjøp nå

En rik, silkemyk nattkrem til øyepartiet med den kraftfulle AlphaRet-teknologien. Gir intens fuktighet, gjenoppfrisker og glatter ut huden rundt øynene. Resultatet blir en hud som føles smidigere og et mer våkent blikk. Øyekrem for natten.
Den forbedrer utseendet på tørrhet, hevelser, linjer og rynker rundt øynene.

INTERFUSE TREATMENT FACE AND KNECK KJØP HER

Utglattende og oppstrammende ansiktskrem med leveringsystem som booster kollagen. Påfør morgen og kveld på ansikt, hals og gjerne bryst.

TRIO REBALANCING MOISTURETREATMENT KJØP HER 

En fuktighets krem med et trippelt leveringssystem av fuktighet. Tilfører intens fukt uten å føles tung på huden. Fine linjer og rnker blir synlig redusert. Resultatet er en sunn, smidig og glødende hud. Påførers i et tynt lag på ansikt og hals dag og natt. 
Trio Rebalancing Moisture Treatment har en formula som er ladet med de tre viktigste funksjonene for å balansere hudens fuktighetsnivå. Minimerer fine linjer, rynker og tørr hud samt gir glød.
 
NØKKELINGREDIENSER
Urea – forbedrer hudens elastisitet og gir intensiv fuktighet.
Sodium Lactate – hjelper til med å fremme HA-syntesen og holder huden myk og smidig. 
Cholesterol – en lipid som forbedrer hudbarrieren.
Carnitine – minsker den gjennomsnittlige tiden for fornyelse av epidermis og gir huden fuktighet.
Aminopropyl Ascorbyl Phosphate – reduserer HA-nedbrytningen og øker hudens mykhet.
Sodium Hyaluronate – binder fukt i huden og gir et høyt antioksidantbeskyttelse. 

Skinbetter science® "Sunbetter Serien"

Sunbetter Tone Smart Spa 50+ Sunscreen Compact
Sunbetter SHEER SPF 50+ Sunscreen Stick

  Prisbelønnet hudpleieserie med nyskapende, effektive produkter.  Prisbelønnet Skinbetter science® setter en helt ny standard innen profesjonell hudpleie – der fokus er effektive og synlige resultater. Banebrytende vitenskap er drivkraften bak Skinbetter sciences...

   

  Klikk her om du ønkser tilgang til å kjøpe Skinbetter online!

   

  Serien retter seg mot det medisinske markedet og vil bli distribuert kun hos hudpleieklinikker som er tilknyttet hudlege og/eller sykepleiere. Forskerne bak serien var med på utviklingen av Restylane™. Skinbetter Science-teamet har lang fartstid innen dermatologien og vet hva som skal til for å trosse tidens effekt på huden. Serien har kliniske studier og før- og etter bilder på alle produktene.

  Skinbetter Science ble lansert med fokus på raske resultater og pasientens opplevelse, samtidig leverer de banebrytende og vitenskapelige avanserte teknologier. Produktene har unike og patenterte teknologier som sørger for optimal effekt. Serien er dermatologisk testet og oftalmologisk testet.

   Produktene er uten parfyme, parabener, duft, fargestoff, gluten, såpe, og sulfat.

  To eksklusive og innovative teknologier skiller skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™-teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trenges raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.