Injeksjoner fra 1500kr

Injeksjoner for å hindre rynker

Pris: 1 område 1500kr 2 områder 2900kr 3 områder 4000kr

Rynker som ofte behandles med injeksjoner er de horisontale rynkene i pannen, sinnarynken mellom øynene, smilerynkene under øynene og lignende. Btx fungerer best på de dynamiske rynkene, det vil si, rynkene som dannes av kontinuerlig bevegelse i ansiktet.

Behandling mot rynker vil sjelden ta mer enn en halvtime, og du kan normalt fortsette dine vanlige gjøremål i etterkant av behandlingen. De fleste vil se et positivt resultat og en relativt stor forskjell avhengig av størrelsen på behandlingen. En behandling mot rynker er ikke permanent og man må normalt gjenta behandlingen 2-3 ganger i året for full effekt.

Typisk effekt er at huden ser glattere ut og at rynkene jevnes ut. Mange mener de ser betydelig yngre ut som følge av rynkebehandling. Her er noen illustrasjonsbilder som typisk illustrerer før og etter bilder i forhold til en behandling mot rynker

.

Injeksjoner for å forhindre overdreven svette.

Denne behandlingen er svært effektiv og er allment anerkjent blant leger og andre spesialister på området. Man antar at rundt 1-3 % av befolkningen rammes av hyperhidrose, slik at behandlingsformen heller ikke er upraktisk.

Injeksjoner i forskjellige områder i kroppen for å forhindre svette. De fleste injiserer under armen for å forhindre overdreven svette i armhulen, men andre injiserer  i håndflatene, føttene, pannen eller lignende for å forhindre svette i disse områdene.

En behandling mot svette fungerer slik at man injiserer  med en 20-30 stikk direkte inn i svettekjertlene under huden på det utvalgte hudområdet.  Deretter blokkere nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene, og som følge av dette vil svetteproduksjonen reduseres.

Behandlingen mot svette er en relativt enkel og smertefri behandlingsform, og de fleste merker en svært god effekt av denne behandlingen. Normalt vil behandlingen ha effekt i rundt 6-9 måneder.

Injeksjoner mot migrene

Behandlinger mot migrene blir en stadig mer populær behandlingsform i Norge. Migrene er et stort problem i samfunnet, og man antar at opptil 15% av alle kvinner og 7% av alle menn i Norge lider av sykdommen. Sykdommen ødelegger fremtiden til mange unge mennesker og koster samfunnet millioner av kroner hvert år.

Migrene er en indre reaksjon som man antar delvis utløses av overaktive muskler i hoderegionen, nakkeregionen og ryggregionen. Ved å injisere i flere injeksjoner i disse muskelområdene vil kunne blokkere smertesignalene til musklene. Dermed vil injeksjoner bidra til å blokkere utviklingen av migreneanfall og/eller redusere anfallenes smertegrad.

Virkningen av injeksjoner mot migrene er varierende. Noen opplever en svært god effekt, mens andre ikke opplever effekt i det hele tatt. Migrene er en kompleks lidelse og er dermed vanskelig å behandle fullt ut. Varigheten av en slik migrenebehandling vil variere, men normalt vil behandlingen i alle fall ha effekt i et halvt år.

 

 INJEKSJONER MOT GUMMI SMILE

«Gummy smile» betyr at man viser mye tannkjøtt når man smiler. Smilet gjør at overleppen trekkes uforholdsmessig høyt opp slik at tannkjøttet blir uvanlig synlig. Med en behandling med Injeksjoner kan man få meget god effekt mot dette, og varigheten er 4-6 mnd.

PROFHILO BEHANDLING 

pris 3600kr

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.
Profhilo kan brukes for å behandle
fukt og glød til ansikt, hals eller bryst. lett oppstramming og bedre spenst. lett rymkereduksjon, generell forbedring av hudkvalitet.

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo. Tror du Profhilo er noe for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

Alle injeksjoner utføres av vår erfarne sykepleier Iselin Meyer Finmark