Injeksjoner

Ansvarlig lege: Tatiana Holland

Pris:

1 område 1500kr

2 områder 2900kr

3 områder 4000kr

Behandlingstid 15min

RYNKEBEHANDLING

Rynker som ofte behandles med injeksjoner er de horisontale rynkene i pannen, rynkene mellom øynene, rynkene under øynene og lignende. Behandlingen fungerer best på de dynamiske rynkene, det vil si, rynkene som dannes av kontinuerlig bevegelse i ansiktet. Behandling mot rynker vil sjelden ta mer enn en halvtime, og du kan normalt fortsette dine vanlige gjøremål i etterkant av behandlingen. De fleste vil se et positivt resultat og en relativt stor forskjell avhengig av størrelsen på behandlingen. En behandling mot rynker er ikke permanent og man må normalt gjenta behandlingen 2-3 ganger i året for full effekt. Typisk effekt er at huden ser glattere ut og at rynkene jevnes ut. Mange mener de ser betydelig yngre ut som følge av rynkebehandling. 

Injeksjoner for å forhindre overdreven svette.

Denne behandlingen er svært effektiv og er allment anerkjent blant leger og andre spesialister på området. Man antar at rundt 1-3 % av befolkningen rammes av hyperhidrose, slik at behandlingsformen heller ikke er upraktisk.
Injeksjoner i forskjellige områder i kroppen for å forhindre svette. De fleste injiserer under armen for å forhindre overdreven svette i armhulen, men andre injiserer  i håndflatene, føttene, pannen eller lignende for å forhindre svette i disse områdene.
En behandling mot svette fungerer slik at man injiserer  med en 20-30 stikk direkte inn i svettekjertlene under huden på det utvalgte hudområdet.  Deretter blokkere nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene, og som følge av dette vil svetteproduksjonen reduseres.
Behandlingen mot svette er en relativt enkel og smertefri behandlingsform, og de fleste merker en svært god effekt av denne behandlingen. Normalt vil behandlingen ha effekt i rundt 6-9 måneder.

Injeksjoner mot migrene

Behandlinger mot migrene blir en stadig mer populær behandlingsform i Norge. Migrene er et stort problem i samfunnet, og man antar at opptil 15% av alle kvinner og 7% av alle menn i Norge lider av sykdommen. Sykdommen ødelegger fremtiden til mange unge mennesker og koster samfunnet millioner av kroner hvert år.
Migrene er en indre reaksjon som man antar delvis utløses av overaktive muskler i hoderegionen, nakkeregionen og ryggregionen. Ved å injisere i flere injeksjoner i disse muskelområdene vil kunne blokkere smertesignalene til musklene. Dermed vil injeksjoner bidra til å blokkere utviklingen av migreneanfall og/eller redusere anfallenes smertegrad.
Virkningen av injeksjoner mot migrene er varierende. Noen opplever en svært god effekt, mens andre ikke opplever effekt i det hele tatt. Migrene er en kompleks lidelse og er dermed vanskelig å behandle fullt ut. Varigheten av en slik migrenebehandling vil variere, men normalt vil behandlingen i alle fall ha effekt i et halvt år.

Annen injeksjonsbehandling

Vi bruker også injeksjoner for å skjule tannkjøtt via en såkalt lip-flip. Lip flip passer for alle som ønsker mer volum i overleppen eller vil skjule tannkjøtt uten å injisere fillere. 
Alle behandlinger med medisinske injeksjoner gir umiddelbare og langvarige resultat uten å være permanent.
Lang erfaring og høy medisinsk kompetanse er viktig for å oppnå et godt resultat og at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr et komplett tilbud innenfor kosmetiske behandlinger.
Alle injeksjoner utføres av vår erfarne sykepleier.
Iselin Meyer Finmark