KLASSISK ANSIKTS BEHANDLINGER

ANSIKTS BEHANDLING FOR UNGDOM 590kr/890kr (30/60min)

Riktig veiledning og hudpleie rutiner kan gjøre underverker for huden. Kviser under puberteten er veldig vanlig og det er derfor mange som tenker at dette er noe som går over, og som ikke er så farlig siden det rammer nesten alle ungdommer i varierende grad. Allikevel er det god forskning på at det å ha kviser kan gi en sterk påvirkning av livskvalitet og selvfølelse i sårbare ungdomsår. Det er derfor viktig å ta dette på alvor og oppsøke hjelp. Særlig gjelder det ved arrdannende kviser. Det er betydelig lettere å behandle kviser enn å behandle kvise arr, slik at det gjelder å være tidlig ute.

ANSIKTSBEHANDLING FOR UNGDOM INNEHOLDER: - Hudanalyse - Rens - vakum behandling ved behov (effektiv for fjerning av sorte prikker og porer) - Utklemming - LCA Peeling- maske tilpasset hudtype.  Råd og veiledning på hvordan man skal pleie huden på best mulig måte.

 

ANTI STRESS BEHANDLING 950kr 60 min

*GAVETIPS! Et gavekort på en anti-stress behandling er den beste gaven til den som nyter velvære og trenger tid med avkobling

Noen ganger trenger vi alle en «Re-Start» men tiden vår er verdifull. Denne adaptive ansiktsbehandlingen er designet for å gjøre akkurat det – Restarte huden din! Din hudterapeut vil tilpasse denne behandlingen til dine individuelle behov slik at din hudtone blir jevnere, volumet i huden øker, huden din restaureres og fuktes – resultater du kan se og føle! Behandlingen er designet for å analysere din huds behov, eksfoliere og fornye. Inkl rygg nakke og skuldre massasje

 

LUNCHTIME EXPRESS BEHANDLING 590kr 30min

Liten tid? Denne behandlingen er designet for å analysere hudens behov, eksfoliere og gi en jevnere og klarere hudtone. Denne raske lunsjpeelen er kraftfull med «multilayer» fordeler for deg som har liten tid, men ønsker synlige resultater. For enda bedre resultater anbefales som en kur 1.gang i uker i 3 uker.

 

MESOGOLD BEHANDLING 1500kr

En utrolig luksuriøs behandling der 24-karats mesonåler i gull leverer en skreddersydd cocktail av hudingredienser for en øyeblikkelig glød. Populær behandling i LA og Hollywood. Kim Kardashian elsker denne behandlingen! Cocktailen består av Hyaluronsyre som vil forbedre fuktigheten i huden samtidig som den stimulerer kollagen og elastin, og etterlater huden hydrert og glødene. Den inneholder også et whitening emne som jobber for å jevne ut hudtonen.

BEHANDLINGEN: MesoGold kan effektivt og relativt smertefritt levere aktive ingredienser i huden og unngå mange komplikasjoner som kan oppstå med tradisjonelle teknikker som injeksjoner. MesoGold forårsaker ingen blødning eller riper i huden og uten nedetid etter behandling. Det består av en beholder og en nålepatron med 20 supertynne nåler. Nålene er laget av titan og er belagt med gull. Når nålene presses inn i huden, åpnes beholderen og fukt cocktailen strømmer ned gjennom kanaler i nålene. En Sheetmask full av næring og fukt legges deretter. 

OBS! Du kan ikke kommer på denne behandlingen om du er gravid, ammer, eller har aktiv akne, åpne sår eller andre infeksjoner.

BOOK TIME HER