Krystalslipping/microdermabrasjon

Våre meste populær ansiktsbehandling. Pakkepris på krystalslipping/microdermabrasjon inkl glycolic peeling til kun 1150kr (60min)

Krystalslipping eller Microdermabrasjon er en mekanisk "slipping" av huden som gir skånsom rens kun av ytterste lag på huden. Microbrasjon er en kombinasjon av mekanisk peeling og vakuumsug. Behandlingen er utført med en spesiell diamant som slipper bort døde hudceller, misfarging eller arr, uten å bryte opp huden. All urenheter som slites bort samles bort i et spesielt filter koblet via vakuum inn i maskinen.

Behandlinger utføres hovedsakelig på ansiktet men kan utføres på andre steder på kroppen hvis det er behov. Dette er smertefri behandling og tar ca 60 minutter avhengig av hudtilstanden, type, problemområder og ønsket resultat. Det er normalt med lett rødhet i huden som vil forsvinne kort tid etter behandlingen.

I par uker etter behandlingen er det viktig å bruke høy solfaktor og unngå direkte sollys.

For best mulige resultater burde behandlingen med Krystalslipping eller Microdermabrasjon i starten gjøres i en serie med flere behandlinger. Videre for vedlikehold og langvarige resultater anbefaler vi å gjenta behandlingen ca. hver tredje måned.

Studier har vist at Microdermabrasjon øker kollagen og elastin produksjon i huden som dermed gjør ytre hud lag tykkere og mer elastisk. Hudpleie med Microdermabrasjon renser og stimulerer huden til selvfornyelse. Denne behandlingen anbefales også som en effektiv måte å forberede huden før peeling / syrebehandlinger.

Selv om det ikke er noen kontraindikasjoner til denne behandlingen er det viktig med riktig hudanalyse før behandlingen og å følge våre anbefalinger og råd etter behandlingen.