Krystalslipping Dermabrasjon

BOOK TIME HER

PRIS 1150kr

Behandlings tid 60min

Våre meste populær ansiktsbehandling. Krystalslipping/microdermabrasjon inkl glycolic peeling eller lys behandling.


Huden vår blir utsatt for mye i løpet av en dag; sminke, kosthold, ytre forurensning og temperaturforskjeller. Huden kan derfor føles grå og sliten. Hvordan kan man snu dette og få en friskere hud med ny glød?
Diamantslip er en effektiv og skånsom hudfornying som rett og slett sliper av det tørre, døde hudlaget. Samtidig øker den blodsirkulasjonen i området. Dette vil derfor hjelpe kroppen til å kvitte seg med hudens avfalls stoffer og tilføre næringsstoffer. Diamantslip er en behandling som trigger hudfornyingsprosessen slik at din egen hud blir myk, frisk og gløder på ny!
Krystalslipping eller Microdermabrasjon er en mekanisk "slipping" av huden som gir skånsom rens kun av ytterste lag på huden. Microbrasjon er en kombinasjon av mekanisk peeling og vakuumsug. Behandlingen er utført med en spesiell diamant som slipper bort døde hudceller, misfarging eller arr, uten å bryte opp huden. All urenheter som slites bort samles bort i et spesielt filter koblet via vakuum inn i maskinen.

Behandlinger utføres hovedsakelig på ansiktet men kan utføres på andre steder på kroppen hvis det er behov. Dette er smertefri behandling og tar ca 60 minutter avhengig av hudtilstanden, type, problemområder og ønsket resultat. Det er normalt med lett rødhet i huden som vil forsvinne kort tid etter behandlingen.
I par uker etter behandlingen er det viktig å bruke høy solfaktor og unngå direkte sollys. Studier har vist at Microdermabrasjon øker kollagen og elastin produksjon i huden som dermed gjør ytre hud lag tykkere og mer elastisk. Hudpleie med Microdermabrasjon renser og stimulerer huden til selvfornyelse. Denne behandlingen anbefales også som en effektiv måte å forberede huden før peeling / syrebehandlinger. Selv om det ikke er noen kontraindikasjoner til denne behandlingen er det viktig med riktig hudanalyse før behandlingen og å følge våre anbefalinger og råd etter behandlingen. Vi anbefale alltid at du bruke medisinsk hudpleieprodukter med aktiv ingredienser og som inneholder høye nok doser med virkestoffer. Våre Medisiniske hudpleieprodukter fra SkinBetterScience øker og forsterker effekten av alle vår klinikkbehandlinger.
KLIKK HER FOR Å BESTILLE MEDISINSK PRODUKTER