Mesoterapi

Mesoterapi er en behandling som resulterer i mindre linjer og mer fukt. I motsetning til andre behandlinger som behandler hudens overflate, er ideen med mesoterapi å tilføre huden hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter gjennom å sprøyte det direkte inn i huden. Ingrediensene som injiseres i huden, jobber mer aktivt når du får det under huden enn om du legger det på overflaten. 

Enkelt forklart er Mesoterapi en kombinasjonen av mange små stikk i huden hvor unike næringsstoffer sprøytes inn i huden. Kombinasjonen stimulerer hudens gjenoppbygning og resultatet er at huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og en optimal fukt balansen gjenopprettes. 

Pris fra Kr 1800,-

 

Aquagold

AQUAGOLD Fine Touch er overflatiske mikroinjeksjoner med 24 karat gull-belagte nåler for perfekt levering ned i huden. Den øker hudkvaliteten med forbedring av spenst, fine linjer, rynker og tørr hud. Perfekt komplement til andre behandlinger som Botox, laser og fillers.

Kan brukes med serum som hyaluronsyre, growth factors, peptid og antioksidanter.

Vi har spesial cocktails som tilpasses hver enkelt sitt behov. Vi kan jobbe med bl.a. glød og fukt, akne og rosacea, livløs og gusten hud samt gi red carpet glød.

AQUAGOLD fine touch består av 20 mikronåler. Mikronålene er 0,6 mm lange og 0,13 mm brede, tynnere enn menneskehår.

Formålet medAQUAGOLD fine touch er å mikrokanalisere og levere behandlinger direkte til huden. Formålet med andre microneedling apparater er å «punktere» huden for stimulering.

Pris fra Kr 4500,-

Aquagold Youtube Video