Avansert microneedling

BOOK TIME HER

PRIS 2500kr

Behandlingstid 60min

Fornyelse av huden fra innsiden og ut

VIDEO EDERMASTAMP BEHANDLING

Microneedling er en teknikk hvor små nåler penetrerer ned i huden, for å lage små skader.
Hudens celler provoseres til å produsere kollagen ved å simulere en «skade».
Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner, slik at kollagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes.
Kliniske studier viser også at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1000 X med microneedling.
I behandlingen påføres et høykonsentrert serum på hudens overflate, som nå står åpen for penetrering. Etterpå påføres et hyaluronsyrekonsentrat som plumper opp huden, og til slutt et solfilter. Behandlingen er nærmest smertefri, men et svakt ubehag kan merkes der hvor huden er tynnest. Du kan gå tilbake på jobb samme dag, men huden vil føles noe stiv og hudtonen blir litt rød, som ved lett solbrenthet.
Behandlingen kan utføres på ansiktet, halsen, i utringningen og på andre områder som trenger et løft. For optimalt resultat anbefales tre behandlinger over en tre måneders-periode. Etter 6 til 10 uker har huden blitt fastere, du har færre synlige rynker, porene er finere og hudens generelle tilstand er bedre.
 
Vår dyktig medisinske hudpleier undersøker huden din for best resultat. Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger. 
Hvilke hudproblemer kan man jobbe med?
– Arr
– Strekkmerker
– Rynker/linjer
– Ujevn hudstruktur
– Store porer
– Slapp hud
– Aldrende hud
– Forebygge aldring.
 
  • Hva du skal tenke på før og etter behandling?
    Pass på at huden er «frisk», og at den for eksempel ikke er solbrent, har sår eller at du ikke har bruker veldig sterke syreprodukter eller isotretinoin (antibiotika).
  • Microneedling jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra, og vi anbefale alltid derfor å bruke medisinsk hudpleieprodukter med aktiv ingredienser og som inneholder høye nok doser med virkestoffer. Vår medisinsk serien fra SkinbetterScience øker og forsterker effekten av alle vår klinikk behandlinger.