Trådløft og Monothreads

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Metoden er trygg, skånsom og enkel og utføres kun i lokalbedøvelse, evt med noe beroligende for de som ønsker det.NORDYX™ skrur tiden tilbake ved hjelp av minimalt invasive metoder med rask tilheling.

Trådløft er en serie kirurgiske tråder som skånsomt gir huden et lett løft. Trådene blir liggende i huden omtrent et år før de har løst seg opp i vevet. I løpet av denne tiden vil trådmaterialet og trådenes mothaker ha stimulert ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin slik at huden blir fastere. I tillegg oppnår man økt blodgjennomstrømming ved nydannelse av små kapillærer (neoangionese), og man får også økt dannelsen av naturlig hyaluronsyre. Resultatet blir et lett løft med synlig revitalisert hud som varer så lenge som 3-5 år.
Effekten av trådløft er dokumentert av kliniske studier som viser den regenererende effekten i vevet. Det er tråder og teknikker som passer for hele kroppen, for eksempel løft av øyebryn, kinn, lepper, kjevelinje, hals og «full ansiktsløft». Man kan også behandle slapp hud på armer, mage, décolleté, bryst og rumpe, knær og på hendene.

HVORDAN GJØRES DET?

Teknikkene går ut på at man trer en nål under huden, som enten har en tråd bundet til seg eller som har et hulrom som man trer tråden igjennom før nålen fjernes. Tråden begynner å integrere seg i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. De positive vevsreaksjonene begynner nesten med én gang og begynner å bli synlige etter noen få uker. Et lite løft kan man ofte se rett etter behandlingen. Fra 1-12 måneder etter behandlingen vil trådene påvirke huden. Full effekt oppnås fra 8-12 mnd etter behandlingen. Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden.
Behandlingene er uten bivirkninger, bortsett fra at man, som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden, kan få blåmerker (hematom) og/eller litt hevelse noen dager. Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av noen få uker. Man skal til etterkontroll etter 5-8 dager for å se at trådene ligger slik de skal. Det frarådes å trene i fire uker etter behandlingen, og man skal være forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken. Man skal også sove på rygg de første 3 netter, og ikke bruke krem eller sminke de første 3 dager. Menn må ikke barbere seg på 1 uke.
Effekten av alle typer Trådløft behandlinger vil vare 3-5 år.

Dr Nadja Tanovic utfører alle våre trådløft og Monothreads behandlinger.

FØR OG ETTER BILDER

 

 

 

 

Trådløft Youtube Video