Vippeextensions

Det er mange som lurer på forskjellen på klassiske vipper og volum vipper! Her kommer en liten forklaring.

Klassiske:

 

Tykkere vipper hvor 1 falsk blir plassert på 1 av dine naturlige vipper. Som gir et litt mer naturlig resultat! Kan slite litt på egne vipper.

Volum:

Veldig tynne vipper som det lages vifter av, alt fra 2-6 vipper, og plasseres på 1 av din naturlig vippe. Det gir et mye mer fyldig resultat for de som liker det. Disse merkes heller ikke så godt når man har de på, er mye lettere på øynene og også mindre slitasje på egne vipper pga vekten.

Miks: 

Vi kan også blande volum og klassiske vipper dersom du ønsker det. Resultatet blir en “lett volum”, dersom du syns en klassing blir for lite, og en volum blir litt for mye.

Vippeløft

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige vipper, og passer til alle typer vipper.

Under vippeløftbehandlingen løfter vi dine naturlige vipper slik at din orginale lengde kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper en illusjon av lengde, volum og definisjon. Et naturlig og mer våkent blikk er resultatet.

Resultatet av vippeløft varer 4-6 uker. Vi påpeker at sluttresultatet vil variere i henhold til de naturlige vippene. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus og kvalitet, samt gitte naturlige forutsetninger.

Vippeextensions og bryn design utføres av Piarri Clark.